За нас


 

Ние ценим вашето време и пари и Ви предлагаме най-добрите условия за покупка на недвижим имот в България

 

Информация за фирмата

Български Дом  е създадена през 2008 година. Нашата компания се занимава с изграждане,управление и продажба на недвижими имоти и настаняване в България. Екипът ни е с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти,

изграден в условията на един динамичен и постоянно развиващ се пазар. Нашата компания предлага услуги в сферата на недвижимите имоти - покупко-продажба на апартаменти, къщи, етажи от къщи, вили, офиси, ресторанти, хотели, бизнес сгради, търговски помещения, промишлени помещения, парцели за застрояване, земеделски площи и др. Също така предлагаме на своите клиенти и управление на недвижими имоти. Дружеството разполага с внушителна информационна база с многобройни предложения за покупка, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти и всичко това, съпроводено с качествено и професионално обслужване.

 

Спестете време и пари

Ние  високо ценим вашето време, което е незаменим ресурс. Ползвайки услугите на нашата компания, ще се освободите от всички съпровождащи юридически операции:

 - покупката на недвижим имот, регистрациите в държавните административни служби, в Национална агенция по приходите, Булстат, Националният регистър, Национална статистика в електроснабдително и водо снабдително дружество и други правителствени организации. Ползвайки нашите услуги, Вие ще спестите време, средства и излишни тревоги.

 

Правна защита

Ние осигурява пълна професионална юридическа помощ, свързана с всички дейности, които компанията извършва. Можете да разчитате напълно на нашата компетентност и професионализъм. Ще получите пълни и изчерпателни отговори на всеки юридически въпрос, свързан с покупката на недвижим имот в България.

 

Защита срещу измами

Ние гарантира, че НЯМА да станете жертва на измама, мошеничество или други дейности или сделки от криминален характер.

Ние Ви гарантираме че:

  ✓  Няма да закупите имот от нереални продавачи

  ✓  Няма да закупите имот, който се намира под залог или запор

  ✓  Няма да закупите имот, чийто собственик е обявен в несъстоятелност

Нашата компания работи напълно и изцяло във Ваш интерес и защита.

       

Ипотечно кредитиране

Ние предоставя възможност да получите ипотечно кредитиране, с цел покупка на недвижим имот.Нашата компания има договорни взаимоотношения с 21 български банки, намиращи се на територията на цялата страна. Ние Ви предоставяме възможност да се възползвате от имуществен кредит при най-ниските лихвени нива, с най-добрите условия по кредита и с най-изгоден срок за погасяване в зависимост от Вашите желания и възможности.

 

Оценка на недвижим имоти

Ние предоставя възможност да направите професионална оценка на всякакъв вид недвижима собственост: оценка на апартамент, къща, парцел, ресторант, хотел, бизнес сграда, супермаркет, както и много други. Ние Ви предоставяме всички възможни независими оценки на Вашия недвижим имот.

 

Отстъпки и бонуси

Ние разполага с най-добри цени и винаги прави най-големите отстъпки и раздава допълнителни бонуси на своите клиенти. Това е възможно предвид факта, че имотите които предлагаме са: наша собственост, имоти в който имаме дялово участие, имоти на наши партньори, имоти на наши представители, както и други имоти от свободният пазар.

 

Личен избор на Вашата поръчка

Ние предоставя пълен пакет услуги и професионална помощ в сферата на недвижимите имоти в България.Към Вас ще се присъедини експерт, който ще обработи огромно количество информация, за да Ви предостави най-добрите оферти в зависимост от Вашите изисквания и възможности. Вие ще разгледате предоставените от експерта предложения и ще посочите тези, към които действително проявявате интерес. Базирайки се на Вашия избор, ние ще организираме огледи на всеки един имот, с цел да изберем най-доброто според Вашите нужди. Експертът по продажбите ще Ви съпровожда навсякъде и ще отговаря на всички възникнали въпроси.

 

 

Пълна конфиденциалност

Ние предлага пълна конфиденциалност при покупка на недвижим имот в България. Личните Ви данни и всяка информация за Вас, ще бъдат използвани само по предназначение и само с категорично Ви съгласие.Можете да разчитате на дискретност и етика от наша страна.

 

Консултации

Ние предоставя възможност да направите консултации по всяко време. В хода на Вашите огледи, нормално възникват много въпроси, свързани с покупката на недвижимост в България, както и ред други въпроси. Ние ще Ви предложим изчерпателна, професионална и напълно безплатна консултация по всеки един от тях. Също така ние Ви предлагаме възможност да направите професионална юридическа консултация с нашите юристи.