Партньори


 

СТАНЕТЕ НАШ ПАРТНЬОР

Станете наши представители в рамките на един от най-динамично развиващите се имотни пазари в Европа, с почти неограничен потенциал!

 

Български Дом е водещо иновативно дружество на имотния пазар в България и през годините на своето съществуване е изградило завидна корпоративна култура и високи работни стандарти.  

 

Ние предлагаме дългогодишен опит в сделките с недвижими имоти на територията на България и стотици успешно завършени преговори между страните по всяка една имотна сделка.

 

Предвид постоянното и прогресивно развитие на нашето дружество през последните години и след ползотворното ни сътрудничество с наши агенти и представители в чужбина, ние се убедихме в предимствата на тази успешна бизнес схема.

 

На потенциалните си бъдещи партньори предлагаме изключително изгодни условия, пълен и доказал се  комплект от пазарни инструменти, ведно с впечатляваща като обем база от български имоти, която се актуализира ежедневно.

 

Ако свободният избор и финансовата независимост са Ваш приоритет, ако успех е цел, която сте си поставили на дневен ред, то тогава не отлагайте повече.

 

Ние имаме какво да Ви предложим!